Regler och riktlinjer för Forum Barnarp.

 

På förekommen anledning presenteras här reglerna som gäller på Forum Barnarp, inga konstigheter utan vanlig "netikett" vilket i dagsläget borde vara självskivet. Admin har fullständiga rättigheter att fritt plocka bort inlägg som inte följer reglerna.

Skriv en tydlig rubrik (vid skapande av nya trådar)
Ha som ambition att skriva en tydlig rubrik så att det går att förstå vad tråden handlar om genom att bara läsa rubriken. Använd sökfunktionen för att se så det inte redan finns en tråd som avhandlar samma ämne.

Vårda språket
Använd ett vårdat, städat språk och ha en hövlig attityd. Kommentera inte andras sätt att skriva, såsom felstavningar, särskrivningar etc.

Håll er till ämnet
Avvik inte från trådens ursprungliga ämne, starta hellre en ny tråd själv om du vill föra inlägget på ett nytt spår.

Ingen reklam
Inga kommersiella annonser såsom reklamtexter, annonser eller reklamlänkar tillåts. Det är däremot helt ok att tipsa och länka till hemsidor där man kan hitta fakta och mer information relaterat till trådens innehåll.

Inga personangrepp
Alla angrepp på personer med hänvisning till deras etniska tillhörighet, sexuella läggning, religion eller annat diskriminerande och personligt kränkande är självklart inte tillåtet. Uppvigling och hets mot enskilda eller folkgrupper är heller inte tillåtna.

Respektera andras åsikter
Ibland har andra skribenter helt andra åsikter. Det måste respekteras, diskutera sakfrågan utan att gå till personangrepp.

För diskussionerna framåt
Att skapa inlägg för skapandets skull leder ingenstans. Skriv kreativa inlägg som flyttar frågan framåt, istället för att bara säga emot.

Loggning av IP
Din IP adress är din dators identitetshandling på Internet. Din IP-adress loggas i förebyggande säkerhetsskäl och i syfte att möjliggöra en eventuell spårning av felaktigt nyttjande, olagliga foruminlägg eller bilduppladdning som strider mot barnarp.com´s policy eller upphovsrättslagen. Kom ihåg - Du är själv ansvarig för allt du publicerar på forumet.

Till sist
Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visade dig. Kom ihåg vi är alla gäster på forumet, så uppför er som en trevlig och hjälpsam gäst.

 

>> JAG HAR LÄST REGLERNA OCH ÄR REDO FÖR FORUMET! <<

 

 

Kontakta oss: post@barnarp.com
copyright © barnarp.com 2009-2014